Szászvári Mocorgók Szabadidő Egyesület

Szászvári Mocorgók Szabadidő Egyesület

7349 Szászvár
Elnök: Hang Csaba
Tel.: 06-30-650-5418

- Az egyesület célja, hogy Szászvár nagyközségben, és a környező településeken élők számára olyan közösséget teremtsen, melynek keretein belül szabadidejüket hasznosan, sportosan, természet közelben töltsék el, ismerjék meg, és óvják annak értékeit.

- További célunk sporttevékenység folytatásával részt vállalni az egészséges életmódra való nevelésben, a szabadidő aktív eltöltésében, a futás, a kerékpározás természetbeli gyakorlásának népszerűsítése, pályák kialakítása.

-  Feladatunk a természet szeretetére és annak megóvására nevelés. Természeti értékeink megismertetése az érdeklődőkkel, a környezet védelme és annak megóvására nevelés.

- Szervezünk futó- és kerékpárversenyeket, egyéb sport és szabadidő rendezvényeket, kirándulásokat, természetjáró túrákat, sport- és természetjáró táborokat.

- Az egyesület tagjai a rendszeres foglalkozásokon közreműködnek, sportolási lehetőséget biztosítva (pálya-, kardió-, domb-, és versenyekre felkészítő edzések, erdei- és földes úton történő edzések) maguk és az érdeklődők részére.

- Kapcsolatot teremtünk az ország, a megye más, hasonló feladatkörrel és célkitűzéssel rendelkező szervezeteivel, tapasztalatcsere, egymás rendezvényeinek kölcsönös látogatása céljából.

 

Ha Neked is tetszenek célkitűzéseink, csatlakozz egyesületünkhöz!

Ezt megteheted az alábbi elérhetőségeken:

                      Hang Csaba            Tel: 06-30/650-5418

                       E-mail:hang.csabi@gmail.com

       Gelányi Attila            Tel: 06-70/326-5248                         

                      E-mail:szaszvarimocorgok@gmail.com

                     Web: http://szaszvari-mocorgok-sz-egyesulet.webnode.hu/