Mozgáskorlátozottak B.M.E. Szászvári Csoportja

Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete Szászvári Csoportja

 

Dióhéjban rólunk:
Kiemelt figyelmet fordítunk az előttünk járó generációra, akik tapasztalataikkal, munkájukkal, bölcsességükkel, szeretetükkel élhetővé tették és teszik számunkra a jelent. Nekik még kincset jelentett a mese, a dal, a muzsika mellett folytatott munka és a hagyományőrzés. Ezt a tudást nekünk sem szabad elfelejteni, sőt ápolni, őrizni és továbbadni kell. Fontos a kis közösségünk összefogása. Közös beszélgetések, az odafigyelés egymásra. Közös kirándulásainknak és rendezvényeinknek óriási összetartó ereje van.  

Aki egyedül nem jutna el ezekre a helyekre, velünk közösen eljut, kikapcsolódik, jól érzi magát, mert van hová tartoznia.

Fontos a mozgás, a mozgásszervi betegségeink javítása, az összefogás,

a kapcsolattartás- és építés,  a tapasztalatcsere,  az aktivisták önzetlen munkájának elismerése! Egyenlő bánásmód elve érvényesüljön mindenhol!

Ne tegyenek különbséget a fogyatékkal élőkkel szemben!

Rendezvényeink nyilvánosak és minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Minden programot meghirdetünk.  Részt veszünk a község által szervezett rendezvényeken és a megyei programokban is! Nemcsak a meghirdetett időpontban tartott Fogadó órákon nyújtunk segítséget, hanem az év bármely időszakában, amikor arra igény és szükség van!

Fontosnak tartom a személyes kapcsolattartást. Köszönöm!

Minden hétfőn Fogadó órát tartok a Főtér Kávézóban, 11 órától.

Ahol tudok, segítek, várlak benneteket szeretettel.

Szászvár, 2018. 01. 13.

Bécziné H. Ilona

csoportvezető

 

e-mail címem: beczineili@gmail.com,

telefon: 30-490-29-36