Page 5 - My FlipBook
P. 5
5 Augusztus szezonális zöldségekre, gyümölcsökre Önkormányzati Hírek
tekintettel. Igyekszünk háziasan főzni.
reget. A bútorokon kívül mindent lecse- Hatalmas siker volt a kovászos ubor- sunk is bővülni fog. A cukkini, zöldbab,
réltünk, 2000 forintért személyenként kánk, a meggylevesünk, és mostanában tök, krumpli, hagyma zöldbab, uborka
nem lehet a régióban ilyen színvonalú nagy része saját, önkormányzati termés.
szállást találni. Folyamatosak a rendez- kis túlzással, mindenbe kell zöldbabot Mindezek komoly költségtakarékosságot
tenni, mert most terem. Igyekszünk nem jelentenek.
vények, az épület helyiségei újra élettel fagyasztani, amit lehet, bár erre is készü-
teltek meg. A héten az udvar újra zúza- lünk, hamarosan a fagyasztó kapacitá- - Önt, aki sokat utazott, sok he-
lék burkolatot kap, a pizzasütő melletti lyen dolgozott, sokat tapasztalt, mi tartja
épületet rendbe tették a startmunkások. itt?
Apropó! Pizzasütés: megindul ez a szol-
gáltatásunk is, olasz technológiával, - Az embernek az én koromban
helyben pizzát is fogunk sütni. Szóval időnként jólesik nyugodt körülmények
folyamatos a változás, folyamatos a bő- között élni, dolgozni. A feladat inspirál,
vülés. a siker éltet. Nálam a vendég az első. Itt
azt érzem, most tudok tenni a filozófiám
- Hányan dolgoznak jelenleg a jegyében. Nyugodt, megbízható a kör-
Főtér Kávézó és Étteremben? nyezet. Támogató a vezetés, elégedettek
a vendégeim, jók a munkatársaim, fele-
- 12 főállású dolgozónk van, ami ségem is itt van velem, most ez így jó.
tudomásom szerint több mint korábban Mi más kellene?
volt. Karl Iván főszakács nevét minden-
képpen meg akarom említeni, ő a szol- szk.
gáltatásunk alapköve. Régóta ismerem,
örülök, hogy együtt dolgozhatunk. A
csapat itt-ott még változik, de alakul.

Terveim szerint oktató helyként is fo-
gunk funkcionálni. Regisztráltunk a kör-
nyékbeli iskoláknál, szívesen fogadunk
vendéglátós iskolába járó tanulókat
szakmai gyakorlatra.

- Az egyik célja az volt az önkor-
mányzati üzemeltetésnek, hogy a Start
program keretében megtermelt alap-
anyagokat, zöldségeket helyben tudjuk
felhasználni. Működik ez az elképzelés?

- Nagyon örülök a kérdésnek.
Nagyon jó a kapcsolat a Startosokkal.
Napi szinten szállítják be az étlaphoz
szükséges alapanyagokat. Az étlapot az
évszaknak megfelelően állítjuk össze, a

www.szaszvar.hu 5
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10